Nieuws‎ > ‎

AGD - PV West-Vlaanderen B-niveau en PV 3 I-niveau

Geplaatst 26 feb. 2013 06:24 door Josie Surmont   [ 26 feb. 2013 06:29 bijgewerkt ]
Het voorbije weekend was weer een druk wedstrijdweekend. Op zaterdag werd de provinciale voorronde voor West-Vlaanderen gehouden in het B-niveau AGD en op zondag kwamen de jongste wedstrijdgymnasten in actie voor hun 3de en laatste wedstrijd van het seizoen. 
De dames uit het B-niveau deden het prima! Fee Bellings turnde zich West-Vlaams kampioen bij de miniemen 1B, Lise Van De Goor werd in dezelfde categorie 9de en Leo Ackein 11de. Bij de miniemen 2B veroverde Eline Crabeels de 3de plaats. Onze oudste meisjes turnen in de categorie beloften B. Nikita Hast legde daar beslag op de 2de plaats, Evi Milh op de 3de, Luna De Coster werd 5de en Laura Vermote 6de. 
Ook de kleintjes maakten een mooie stap vooruit. Delphine Vannieuwenborgh en Naomi Willemse wisten voor het eerst dit seizoen een zilveren medaille te behalen in de categorie pupillen. Janne Depondt-Velter turnde dan weer 2 volledig nieuwe oefeningen zonder fouten en behaalde daarmee een bronzen medaille. Bij de prepupillen deden Emma, Lenka, Leyla, Arwen, Manon, Dunya en  Selma hun uiterste best en ook zij namen allemaal een bronzen medaille mee naar huis.

Een dikke proficiat aan alle gymnasten!

Binnen een 3-tal weken staat de volgende provinciale voorronde op het programma. Go go go!!

    

Comments