Nieuws‎ > ‎

Kaarting: stand na speeldag 3

Geplaatst 7 nov. 2016 11:24 door Webmaster KOTV Noordzee   [ 7 nov. 2016 11:25 bijgewerkt ]

Hierbij de uitslagen en de nieuwe rangschikking na de kaartavond van zaterdag 05/11. Er waren toch weer 33 deelnemers, dus 8 tafels. Aan 4 tafels werden er 3 partijen gewonnen. Ronald Parmentier zette zijn pechprestatie van vorige maand recht en Frans kan met een goed gevoel op reis vertrekken. Maria kwam aardig om het hoekje kijken met haar driepunter en uw dienaar had wat geluk met goeie maten.

Grote pech echter voor Belinda, Cecile, Ginette, Jacqueline en Jo die allen met een 0 naar huis moesten. We krijgen echter ook een nieuwe leider in het klassement en wel met Jeanine Cattelion, nieuwkomer dit seizoen, die echter al direct als vrouw haar mannetje weet te staan.

Blij ook terug Pol en Jacqueline terug te mogen verwelkomen na ziekte en Robert die na een lange reis zijn herintrede deed, doch nog niet in de grote vorm stak.

Afspraak voor de 4de kaartavond van ons seizoen op zaterdag 03.12. Hopelijk blijven er niet te veel thuis voor FC Brugge – KVO, maar de kalender kon niet anders geschikt worden.

Klik hier voor de rangschikking.
Comments