Nieuws‎ > ‎

KOTV Noordzee huldigt zijn kaarterskampioen 2012-2013!

Geplaatst 8 jul. 2013 05:59 door Webmaster KOTV Noordzee

Anne Mie Naeyaert bewijst over sterkste troeven te beschikken.

Op het einde van het kaartseizoen had bij OTV Noordzee de traditionele huldiging van de kaartkampioen plaats in het gezellige clublokaal.

Na een bijzonder spannend seizoen bewees de kersverse kampioene, Anne Mie Naeyaert, dat zij over de sterkste troeven beschikte, en versloeg alle concurrenten in de strijd om de 20ste kampioenstitel. Nadat ze vorig jaar slechts op enkele punten was gesneuveld op de tweede plaats, wist Anne Mie dit jaar overtuigend de titel te veroveren met 3 meer gewonnen partijen dan haar eerste concurrent Jos Heirman. Pierre Havermaet haalde nog het podium op de 3de plaats met 17 op 27 gewonnen partijen.

Anne Mie Naeyaert is de sterkste kampioene in de laatste 15 jaar met 22 op 27 gewonnen partijen en 3129 punten. Ook Jos Heirman en Pierre Havermaet haalden meer dan 3000 punten . In het 20 jarig bestaan van het kampioensschap in OTV Noordzee deed slechts één kampioen beter, toen in 1997 – 1998 Willy Beyts 23 op 27 haalde.

 Een prijzenpot van  450 euro werd over alle regelmatige deelnemers verdeeld.

De rode lantaarn was dit jaar voor Rita  Debeir , die dit jaar mocht spreken van een echt pechjaar.

De 20ste  editie van het OTV kaarttornooi was een voltreffer met een gemiddelde van niet minder dan 7 tafels per speeldag. Vol verwachting wordt dan ook reeds uitgekeken naar het 21ste seizoen, dat van start gaat in september 2012  in de gezellige bar van OTV Noordzee. De volledige planning volgt op latere datum.

In zijn huldiging richtte organisator Lieven Brusseel ook een speciaal woordje van dank aan de vrijwillige medewerksters. Zij staan maandelijks in voor de bediening en als afsluiter van het seizoen bereidden zij vorige zaterdag, 08.06 , een  smakelijke koude schotel voor alle deelnemers van dit spannend maar uiterst aangenaam 20ste  kaartseizoen. Links staat Jos Heirman (2
e), daarnaast de kampioene Anne Mie Naeyaert, daarnaast Pierre Havermaet (3e) en verder 
de rode lantaarn (Rita Debeir) en organisator Lieven Brusseel.


Comments