Nieuws‎ > ‎

Stand kaarting na 8 speeldagen

Geplaatst 4 mei 2017 03:25 door Webmaster KOTV Noordzee   [ 4 mei 2017 03:29 bijgewerkt ]

Hierbij de uitslagen en de nieuwe rangschikking na de kaartavond van vorige zaterdag. Met 32 deelnemers en dus 8 tafels mochten we opnieuw spreken van een goed gevuld huis. Stilaan geraken de teerlingen geworpen en na de 8ste speeldag is de strijd voor het kampioensschap gestreden. Erwin bekroonde een al volledig sterk seizoen met een nieuwe driepunter en heeft nu 4 gewonnen partijen voorsprong. Van harte proficiat aan de nieuwe kampioen. 


Maar er resten nog de ereplaatsen !! Jo en Renée zijn gescheiden door amper 2 puntjes en verder staan Ronald, Lieven, Pierre en Jeannine maar één partijtje achter. Het podium is dus verre van gekend, want ook Roland Dudal en Bertje Lambrecht hebben nog een inhaalbeurt .

Hoe dan ook, we hebben er dit jaar weer allemaal van genoten en zullen dit ook nog doen in de laatste bijeenkomsten van dit jaar.


De volgende afspraak is dus uit noodzaak opnieuw op een VRIJDAG en wel op 12.05 eerstkomend.

Mag ik dan ook vragen om op die dag – voor diegenen die het nog niet hebben binnengebracht – te bevestigen of je al dan niet komt naar de laatste kaartavond op 10 juni , waaraan traditioneel vooraf een koude schotel wordt aangeboden. 


Klik hier voor de rangschikking.

Comments