Ouder/peutergym - Kleutergym

KOTV Noordzee werkt volgens het gloednieuwe Kidies-programma van Gymnastiekfederatie Vlaanderen en heeft enorm veel troeven die een rechtstreeks voordeel zijn voor jouw kind:
Leuke, actieve en leerrijke turnlessen voor élke kleuter - Positieve ervaring met bewegen en sporten in groep - Stimulans voor de algemene motorische ontwikkeling - Eerste kennismaking met gymnastiekbewegingen - Opbouwende oefeningen en opdrachten volgens de sportieve ontwikkelingslijn.
Jouw kind wordt een échte Kidie!

Little gym: 2 tot 4 jaar (kinderen met een beperking zijn ook welkom)

Doel van deze lessen is om peuters van 2 tot 4 jaar de kans te geven om samen met hun ouders of grootouders te gymmen in een echte turnzaal. Klimmen, klauteren, rollen, spelen met ballen en kussens en nog veel meer. Het opdoen van veel bewegingservaring bevordert de motoriek van uw kind.
Deze combinatie van ouder-peutergym levert een bijdrage aan de lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van het kind.

De lessen gaan telkens door op zondag van 09u00 tot 10u00.
U betaalt € 6,00 per les en dit gebeurt steeds in de les zelf.
Of u betaalt € 66,00 per lessenreeks van 13.

KIDIES kleuterturnen: basisvaardigheden + multimove 4-5-6 jaar

De lessen worden gegeven door bekwame en kindvriendelijke leidsters in een gezellige sfeer van sport en spel, waarbij de nadruk wordt gelegd op algemene motorische ontwikkeling. De kleuters worden begeleid tot het behalen van het Gymbo-brevet voor kleuterturnen. Door het grote aantal inschrijvingen worden deze onderverdeeld in drie klassen volgens leeftijd.