Inschrijven

Inschrijven

Zowel oude als nieuwe leden kunnen zich inschrijven voor het nieuwe turn- en dansjaar bij KOTV Noordzee. Er wordt bij voorkeur online ingeschreven maar daarnaast voorzien we ook een aantal inschrijfmomenten in ons clubhuis (Kaïrostraat 93, Oostende). Inschrijven met de UiTPAS kan tijdens een inschrijfmoment. Er kan cash of met bancontact betaald worden. Je kunt iedere zaterdagochtend terecht in het secretariaat, telkens van 10u00 tot 12u00.

Inschrijven voor het turnjaar 2024-2025 kan vanaf 15 juli 2024 om 10u00.

Problemen met online in te schrijven?

Als het niet lukt om online in te schrijven, dan stuur je een e-mail naar info@otvnoordzee.be met vermelding van: naam, voornaam, geboortedatum, GSM, e-mailadres, adres en de afdeling(en) waarvoor je (je / jouw kind) wenst in te schrijven. 

Nadat wij jouw mail ontvangen hebben, zal je een bevestigingsmail krijgen met het bedrag dat overgeschreven dient te worden op ons rekeningnummer. Wij maken je daarna lid van onze turnclub!

Lidgeld per afdeling

Hieronder vind je een overzicht met het lidgeld per afdeling voor het turnjaar 2024-2025. Bij een combinatie van meerdere afdelingen maak je de som van het lidgeld per jaar, maar betaal je de verzekering, het basistarief en de licentie (indien van toepassing) éénmalig per lid. Er kan ook gekozen worden voor een bijkomende verzekering van €5,00.

Heb je interesse om in te stappen vanaf januari? Stuur in dat geval een mailtje naar info@otvnoordzee.be en dan helpen we je graag verder!

Meer informatie

Zoek je meer informatie over een afdeling? Bekijk snel even ons aanbod of klik op de knop van de afdeling waarvoor je interesse hebt.