Clubkledij

Clubkledij bestellen

Op deze pagina vind je alle informatie terug om clubkledij voor het turn- en dansjaar 2023-2024 te bestellen. Stuur ons gerust een mailtje bij vragen!

T-shirts (verplicht)

De aankoop van het club-T-shirt van KOTV Noordzee is verplicht voor alle leden. De T-shirts kunnen wekelijks aangekocht worden op zaterdag van 10u tot 12u in ons secretariaat of kunnen ook besteld worden via mail. Nadat we de overschrijving goed ontvangen hebben kan het T-shirt opgehaald worden in het secretariaat of bij de leiding. 

Een kindermaat kost €10 en een volwassenmaat kost €12. Gelieve het bedrag over te schrijven op BE61 3840 2603 7817 met vermelding van "T-shirt + naam". 

Jas, broeken, leggings

We werken sinds dit jaar samen met JES-Sport, waar er extra clubkledij besteld kan worden. We voorzien een jas, trainingsbroek en legging, zodat alle leden in een mooi tenue op wedstrijd kunnen. 

Bestellen doe je rechtstreeks via hun website. De levertermijn bedraagt 3 weken en de kledij kan na een bevestigingsmail opgehaald worden in de winkel van JES-Sport (Nukkerstraat 27, 8450 Bredene). Het is ook mogelijk om de kledij eerst te passen in de winkel vooraleer je een bestelling plaatst. 

Neem contact op via mail als je problemen ondervindt bij de bestelling!

Opgelet: Gepersonaliseerde kledij kan NIET omgeruild worden!

Turnpakjes

Vanaf dit jaar bieden we ook een clubturnpakje aan dat verplicht is voor alle gymnasten van recrea+ die op wedstrijd gaan, maar ook andere leden krijgen de kans om het turnpakje aan te kopen. Het is mogelijk dat enkele maten momenteel uitverkocht zijn, maar laat gerust je e-mail achter zodat je gecontacteerd wordt wanneer het turnpakje opnieuw op voorraad is. 

Bestellen kan via de website van Sparkle&Dream. Met de code ASHLEY10 krijg je trouwens 10% korting!