Afdelingen Competitie

Competitie-afdelingen

KOTV Noordzee biedt drie competitiegroepen aan: Toestelturnen Meisjes, Demo en Tumbling B-Niveau. De gymnasten worden begeleid door opgeleide trainers en nemen tijdens het turnjaar deel aan verschillende wedstrijden. Aansluiten kan pas na selectie, stuur ons een mailtje bij interesse of vragen!

! OPGELET: Onze competitie-afdelingen: TTM B & I-Niveau, en demo zijn reeds volzet*. Aansluiten is dus niet meer mogelijk.

* Turnjaar 2023-2024

Tumbling B-Niveau

Nieuw sinds dit jaar is onze afdeling 'Tumbling B-Niveau', waarbij de gymnasten salto's, fliks en schroeven leren op de lange tumblingbaan en airtrack. Ze trainen 5,25 uur per week en nemen tijdens het jaar deel aan wedstrijden. 

Gymnasten vanaf geboortejaar 2014* kunnen aansluiten na selectie. 

De lessen gaan door in de H. Boddaertzaal, Kaïrostraat 93 op volgende dagen: 

De lessen in de Mister V Arena gaan door op volgende dagen: 

Email

Demo

De afdeling 'Demo' is een combinatie van acrobatische gymnastiek, dans en tumbling. Tijdens het turnjaar maken ze een demo-oefening waarbij ze de drie disciplines combineren. De groep bestaat uit een veertigtal gymnasten en samen nemen ze deel aan een drietal wedstrijden per jaar. 

Gymnasten met geboortejaar 2016* kunnen aansluiten na selectie, en enkel in combinatie met een dansgroep of een recrea+-groep

De lessen gaan door op zondagochtend van 10u30 tot 12u30, telkens in de H. Boddaertzaal, Kaïrostraat 93, 8400 Oostende. 

Meer zien van ons demoteam?

YouTubeInstagramEmail

ToestelTurnen Meisjes 

I-Niveau

Bij onze afdeling 'Toestelturnen I-Niveau' trainen onze gymnasten op vier belangrijke toestellen: balk, brug, vloer en sprong. Ze trainen 11 uur per week en nemen per jaar deel aan een viertal wedstrijden. Er wordt hard gewerkt en de lessen zorgen voor een goede basis om later door te kunnen stromen naar onze TTM B-Niveau-groep. 

Gymnasten met geboortejaar 2015 en 2016* kunnen aansluiten na selectie. 

De lessen gaan door in de Mister V Arena op volgende dagen: 

FacebookInstagramEmail

B-Niveau

Onze afdeling ToestelTurnen B-Niveau zorgt ervoor dat de gymnasten hun elementen op de vier toestellen leren te perfectioneren. De lat ligt hoog voor de gymnasten, want ze trainen 13 uur per week en nemen deel aan verschillende wedstrijden per jaar. 

Gymnasten geboren tussen 2008 en 2014* kunnen aansluiten na selectie. 

De lessen gaan door in de Mister V Arena op volgende dagen: 

FacebookInstagramEmail