Ouder/peutergym - KleutergymKOTV Noordzee werkt volgens het Kidies-programma van Gymnastiekfederatie Vlaanderen en heeft enorm veel troeven die voordelig zijn voor jouw kind:

Little gym: 2 tot 4 jaar (kinderen met een beperking zijn ook welkom)

Peuters van 2 tot 4 jaar krijgen de kans om samen met hun ouders, grootouders of babysit te gymmen in een echte turnzaal. Ze zullen klimmen, klauteren, rollen, spelen met ballen en nog zoveel meer. Het opdoen van veel bewegingservaring bevordert de motoriek van uw kind. De combinatie van ouder-peutergym levert een bijdrage aan de lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van het kind, en versterkt de band tussen de ouder en het kind.

Wanneer: Zondag van 09u tot 10u

Prijs: 1 les: €10,00 / 5-beurtenkaart: €30,00 / 1 semester (14 lessen): €70,00 (te betalen bij het begin van de les)

Locatie: H. Boddaertzaal, Kaïrostraat 93, 8400 Oostende

Stuur ons gerust een mailtje bij interesse of vragen!

KIDIES: basisvaardigheden + multimove 4-5-6 jaar

Kleuters van 4, 5 en 6 jaar kunnen komen turnen in een gezellige sfeer van sport en spel, waarbij de algemene motorische ontwikkeling versterkt wordt. De lesjes worden gegeven door bekwame en kindvriendelijke leidsters, en de kleuters worden begeleid tot het behalen van het Gymbo-brevet voor kleuterturnen. De kidies worden onderverdeeld in drie groepen volgens niveau en leeftijd.

De lessen gaan door in de H. Boddaertzaal, Kaïrostraat 93, 8400 Oostende. Het lidgeld is afhankelijk van het aantal trainingsuren per groep.

Stuur ons gerust een mailtje bij interesse of vragen!