Recrea-gym (young) adults

Recreagym (young) adults

Ook voor de (young) adults voorzien we recreatieve afdelingen om fit te blijven met een wekelijkse portie aan turnen en beweging. (Jong)volwassenen ouder dan 17 kunnen terecht bij de afdelingen Gym Mix en Gym Fit. Voor de volwassenen ouder dan 25 voorzien we de afdelingen Gym Move en Gym Plus. Stuur ons gerust een mailtje bij vragen of interesse!

Adult 17+

Gym Mix

Iedere vrijdagavond ben je welkom bij onze afdeling Gym Mix, waarbij de focus op toestelturnen ligt. Toestellen zoals (heren)brug, trampoline, balk en plint komen aan bod. Het ideale moment om je turnbasis te onderhouden!

De lessen gaan door op vrijdag van 20u30 tot 22u00 in de H. Boddaertzaal, Kaïrostraat 93, 8400 Oostende.

Gym Fit

Bij de afdeling Gym Fit ben je welkom om wekelijks je conditie te onderhouden, en zorgt onze trainster Kylie voor spierversterkende oefeningen en stretching. 

De lessen gaan door op dinsdag van 20u00 tot 21u00 in de H. Boddaertzaal, Kaïrostraat 93, 8400 Oostende.

Adult 25+

Gym Move

Bij de afdeling Gym Move ben je iedere donderdag welkom om lenigheid en krachtoefeningen te onderhouden. Anders dan bij de afdeling Gym Plus, treedt de groep Gym Move op op het turnfeest!

De lessen gaan door op donderdag van 20u30 tot 21u30 in de H. Boddaertzaal, Kaïrostraat 93, 8400 Oostende.

Gym Plus

Bij de afdeling Gym Plus komen er wekelijks lenigheid- en krachtoefeningen aan bod, maar aangepast aan de leeftijdsgroep. Anders dan bij de afdeling Gym Move, treedt de groep Gym Plus niet op op het turnfeest!

We voorzien wekelijks twee lesmomenten in de H. Boddaertzaal, Kaïrostraat 93. Je kan kiezen om één les te volgen of allebei op volgende dagen:

Het uurrooster voor het turnjaar 2023-2024: